Foto Denny Jansson

Känns det som att mycket händer på en gång? Kom till Karlstads universitets Smygstart och fixa det praktiska innan studierna börjar på allvar.

Välkommen att smygstarta terminen den 24 augusti någon gång mellan klockan 10.00-14.00 i aulafoajén (gå in via huvudentrén) på Karlstads universitet. Under öppettiderna är det drop in, så du kan komma när det passar dig.

u har möjlighet att ordna med praktiska saker som kan underlätta din terminstart, ställa frågor och bekanta dig med din kommande studiemiljö. Vi bjuder in relevanta aktörer för dig som ny student och självklart är Karlstad Studentkår på plats för att ta emot dig. Vårt vackra bibliotek erbjuder studietips som kan vara bra att känna till som ny student och du kommer kunna gå rundvandring på universitetet så du har en aning om var du ska ta vägen under terminsstarten.

Förutom det finns studie- och karriärvägledare, skrivhandledare samt personal som arbetar med talböcker på plats och svarar på frågor.

Du som har en dokumenterad funktionsnedsättning eller du som har allmänna frågor och funderingar kring vad det finns för olika stöd att få, får gärna komma och träffa våra samordnare för särskilt pedagogiskt stöd.

2018-08-24
10:00 - 14:00
Aulafoajén universitetet